HELLOU!!
Isabella Mussner, de Sëlva
l ie bele 4 ani ca da canche fan jic cun la scola a arpizé mpue a bx.... ilo me savova dastramp bel ma fan me jic feter puech..... L ann passa sons pona jita n valgun iedesc cun na mi cumpania de bx a arpizé mpue tla palestres de bx y tla private boulder...beeeeeeeel!! meche l ie resta pra i valgun 4-5 iedesc...
Chest ann, davia che ne fovi nia plu te na wg a bx ne son plu jita.... y permo dan n 2 mensc ca ei ino tëut ca ciauzei y scumencia sciche se toca

me sa dastramp bel ajache nfina mo ne ei mo mei fat propi n "sport" mpue konsequent hihi
Sceno studiei dla universita lieda de bz (a persenon) > scienzes dla furmazion.. y chel uel di che te 1 n ann jirei bele a nsenie tla scola elementera hihi
Sen d'insta leurí dal pavël!
Mi nteresc ie sceno de gran pert nteur ala mujiga, plu che auter al cianté: cianti pra i hosianna, gaudium (vocal ensamble) y phantom (a tribute to nightwish)
Ei nce la pascion per i juesc da meisa y nsci sons nce pra la grupa Trix, che urganisea ancuntedes propi de juesc da meisa

Seurapro me sa bel me tripe mpue cun cer tools nteur al computer
Son dabestia cuntenta de avei abina na grupa de cumpanies sciche vo ajache men stei dastramp sauri y chel ne ie nia zech che ie for automatisc!!

Alla prossima piu bellissima
ZIAUUUUUUUU *